Sevgili Hemşehrilerim, Değerli Ürgüplüler;
Belediye Gazetemizin bu sayısına neden dün, bugün , yarın başlığını attım? Bu başlık size dün neredeydik, bugün neredeyiz, yarınki hedefimiz nedir? Bunu açıklamak için...
2009 yılında sizin ak oylarınızla ben ve ekibim seçimi kazandık. Sayıp dökmeye gerek yok çünkü devraldığımız belediye ve sorunlarını siz benden iyi biliyordunuz.
Uçuk kaçık vaadlerde bulunmadık. Yapacağımızı söyledik, yapamayacağımızı vaad etmedik. Her şeyi gözünüzün önünde şeffaf ve hesap veren bir anlayışla yaptık ve elhamdulillah dünü kurtardık. Biriken borçlar, biriken sorunlar ve sizin bilmediğiniz bir çok irili ufaklı problemler hepsini çözdük.
2014 yerel seçimlerinde olumsuz bir çok etkenlere, siyasi polemik konusu yapılan bir çok karşı unsura şahsımı basit ve anlamsız algı malzemeleri ile devre dışı bırakıp yeniden eski Ürgüp günlerine dönmek isteyenlere rağmen yine sizin ak oylarınızla ikinci defa kalfalık dönemi olarak size hizmet için seçildim, ak oylarınız ve seçiminiz için bir kez daha teşekkür eder, ekibimle gece gündüz hizmetinizde olduğumu arz ederim.
Sevgili Hemşehrilerim;
Başkanlıktaki ikinci dönemimdede hız kesmeden çalışıyor ve projelerimizi tamamlamaya gayret gösteriyoruz. 2014 yılının Mart ayından sonra ülkemiz iki adet genel seçim ve bir çok iç ve dış olumlu ve olumsuz olaya sahne oldu. Bir çok yıkıcı atağa rağmen Türkiye Cumhuriyeti hükümetlerimiz başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve dirayetli Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu Beyefendilerin yönetiminde anında müdahaleler ile bir çok kriz başarı ile yönetildi, kısır bazı duraklamalarla yeniden çalışan devlet çarkı ahenginde dönmeye başladı. 7 Haziran 2015 genel seçimleri ile 01 Kasım 2015 seçimlerinde millet iradesi onarıcı ve yapıcı gücünü açık ve net olarak gösterdi. Ancak fitne ve çıkar odakları demokrasi oyununda mızıkçılığı tercih ederek bazı siyasi ve medyatik oyunlarla dönen çarka çomak sokmayı denediler ama başaramadılar. Terörü hortlatan gizli el ve üst akıl hezimete uğradı. Devletimiz ve Devlet Adamlarımız diklenmeden dik durmayı başardı bütün bu zorluklara rağmen ülke genelinde olduğu gibi bizde en ufak bir sekte vermeden hizmete devam ettik. Size güvendik sizden kuvvet aldık. Projelerimizde bugün itibarı ile sona doğru yaklaşıyoruz...
* İçme Suyumuzu bitirdik. SORUN YOK.
* TOKİ Uygulamamızı bitirdik. SORUN YOK.
* Doğalgazı getirdik. SORUN YOK.
* Büyük Otelimizi yeniden size kazandırdık. SORUN YOK.
* Kanalizasyonu tamamlıyoruz. SORUN YOK.
* Kayakapı Projemiz başarılı. SORUN YOK.
* Borçlarımızı (Geriye dönük) ödedik. SORUN YOK.
* Makina Parkımızı %90 yeniledik. SORUN YOK.
* İşçimize ve memurumuza borcumuz yok.
* Kültür Merkezlerimizi yeniden yaptık. SORUN YOK.
* Koruma Amaçlı İmar Planımızı yaptık. SORUN YOK.
* Yeni ve Emsalsiz parklar yaptık. SORUN YOK.
* Devletimizin imkanlarını en iyi şekilde kullandık.
* Çalışmalarımız sırasında asgari rahatsızlığı prensip ettik.
* Tarihi ve doğal değerlerimize sahip çıkıyoruz. 
* Partizanlık yapmadık. Yapmayacağız.
* Cami ve Okullarımıza sahip çıktık. Çıkacağız.
* Gençlerimize sahip çıktık. Çıkacağız.
Vs... Vs.. Vs... 
Peki Ne Yapmadık? Yarın için planımız ne?
Yarından kastımız görev süremin geride kalan kısmı. Bugünden geleceğimizin planlarını yapıyor ve sizin için tüm paydaşlarımız, Mülki Amirlerimiz ve Milletvekillerimizle var gücümüzle çalışıyor, Geleceği, yani yarını inşa etmenin heyecanını yaşıyoruz.
Sevgili Ürgüplü Hemşehrilerim;
Sabrınıza, hoşgörünüze yapıcı eleştirilerinize teşekkür eder bilmeden verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. Ama göreceksiniz 2016 baharından itibaren şehircilikte, turizmde, tanıtımda, sosyal belediyecilikte, yeni hamlelerin hazırlığını yapıyoruz.
YOLLARIMIZ, Alt yapısı biten bütün cadde, sokak ve bulvarlarımızı size yakışır bir şekilde yeniden sıfırdan yapacağız. Bunu yaparken şehrimizin kimliğini değiştirecek uygulamalardan kaçınacağız.
ARITMA TESİSİNİ planladığımız yeni alana taşıyarak mevcut yerini yeşil alan olarak düzenleyeceğiz.
BULVARLARIMIZDAKİ orta refüjleri yeniden düzenleyeceğiz.
GECE AYDINLATMALARINDA Modern ve şık uygulamalarla daha güzel bir Ürgüp tasarlıyoruz.
BAZI MAHALLELERDE eksikliğini bildiğimiz parklar yapacağız.
DSİ Bölge Müdürlüğümüzle koordineli kapalı sistem sulama projesini hayata geçireceğiz. (Proje Başladı. Baharla Beraber Hızlanacak.)
KÜLTÜREL ETKİNLİKLERE daha fazla zaman ve bütçe ayıracağız.
TOKİ 50 Yataklı Devlet Hastanesinin açılışını yapacak, Hep birlikte daha modern sağlık hizmeti alacağız.
Hasılı, sizlerle birlikte iyinin iyisini yapacak ve şehrimizi Cumhuriyetimizin 100. Doğum günü 2023’e hazır hale getireceğiz. Bunun için sizden istediğimiz; SABIR, HOŞGÖRÜ ve ANLAYIŞ. Zaten bunu gösteriyorsunuz...
Benim Feraset sahibi milletim; 
Hepinizi Allah’a emanet ediyor, dualarınızı bekliyorum.