TANRIVER, TIP BAYRAMI’NI KUTLADI

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, sağlık hizmetinden yararlanmanın eskisi gibi çile olmaktan çıktığını ve artık vatandaşların kaliteli sağlık hizmeti aldığını belirterek, sağlık hizmetlerini sunan hekimlerin, sağlık çalışanlarının da bu hizmetlerde çok büyük emeği olduğunu söyledi.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.

Tanrıver’in mesajı şöyle;

"Sağlık konusu her zaman ülkelerin birinci önceliği olmuştur. Önemli olduğu kadar alt yatırımlar olsun, personel eğitimi ve diğer önemli faktörlerle birlikte düşünüldüğünde sağlık sektörünün ve sağlık alanında yapılan reformların önemi ortaya çıkmaktadır. Tüm bu yatırımların ve süreçlerin ardından en önemli faktör ise sağlık alanında hizmet veren; Doktorlarımız, hemşirelerimiz ve bir birinden değerli kendilerini görevlerine, insan sağlığına adamış sağlık personelleri 7/24 çalışarak önemli bir görevi icra etmektedirler. Sağlık konusunda başta ilimiz olmak üzere tüm ülkemizdeki sağlık çalışanlarının '14 Mart Tıp Bayramını' kutluyor, zorlu görevlerinde başarılar dileyerek, sağlıklı günler diliyorum" dedi.