Avanos Nazife-Mustafa Ergün İlkokulu ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu idarecilerinden okuldaki mesleki çalışmalar kapsamında yürütülen faaliyetler hakkında bilgi alan Demir, öğretmen ve idarecilerle de bir süre görüştü.

Okul ziyaretinin ardından 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı İlçe Milli Eğitim Müdürleri Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı Avanos ilçemizde yapıldı. Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

Toplantıya katılan İlçe Milli Eğitim Müdürleri ilçelerinde 2023 Eğitim Vizyonu ile ilgili yaptıkları planlamalar ve çalışmaları anlattılar.

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, 2023 Eğitim Vizyonunu alanda hep birlikte takım ruhu ile çalışarak gerçekleştireceklerini belirterek 2023 Eğitim Vizyon Belgesinde belirtilen hedeflere ulaşmak için faaliyetler yapılacağını belirtti.

Toplantıda İlimizde 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında yapılan çalışmalar ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Toplantıda liselere giriş sınavı sonuçları ve tercih işlemleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürleri ilçelerinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısında 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında yapılması planlanan çalışma ve projeler görüşüldü.