30 Ağustos İlkokulunun Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenen Bir İyilik Yap Nevşehir isimli projesinin kapanış programı, resim sergisi ve ödül töreni düzenlendi.

Nevşehir Gençlik Merkezinde düzenlenen etkinliğe Sayın Valimiz İnci Sezer Becel, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ile öğrenci ve veliler katıldı.

Etkinlikte öğrencilerin çizmiş olduğu iyilik temalı resim sergisini inceleyen Vali Becel ve protokol akabinde satranç yarışmaları, şiir yarışmaları, akıl oyunları turnuvası ve İstiklal Marşını güzel okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir Valimiz Sn İnci Sezer Becel, İl Başkanımız Ali Kemikkıran, Belediye Başkanımız Mehmet Savran, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muhsin Özdemir ile birlikte“Bir İyilik Yap #Nevşehir Projesi” kapsamında Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün birlikte düzenlediği İstiklal Marşı okuma, satranç, şiir yarışmalarımıza katılan, iyilikte yarışan genç arkadaşlarımızı tebrik ederek, hediyelerini takdim ettik." dedi.

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran; "Bir İyilik Yap Nevşehir projesi kapsamında Gençlik Spor İl Müdürlüğü’müz ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün önderliğinde yapılan İstiklal Marşı okuma ,satranç, şiir yarışmalarımıza katılan genç arkadaşlarımızı tebrik edip,hediyelerini takdim ettik." dedi.