2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 4.sınıflar Mezuniyet Töreni Altınyıldız İlköğretim Kurumu Konferans salonunda büyük bir coşkuyla düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesinin ardından Öğretmenlerimiz adına konuşmasını 4-A sınıfı öğretmenimiz Neval GÖNENBABA’nın mezuniyet konuşması ile başlayan programımız Altınyıldız İlköğretim Kurumuhalk oyunları ekibinin gösterisi, jimnastik ve modern dans gösterileri ile izleyenlere sunuldu.

Altınyıldız İlköğretim Kurumundan mezun olan öğrencilerimizin diplomaları okul idarecileri tarafından verilirken plaketleriöğretmenleri tarafından verildi.Diploma ve Plaketlerini alan 95Altınyürekli öğrencimiz günün anısına hazırladıklarıVeda Andından sonra büyük bir coşku ile söylenen 10.Yıl Marşı eşliğinde kep atma törenini gerçekleştirdiler.

95 Öğrencimizi ilkokuldan mezun ettiğimiz törenimizde bize haklı gururu ve mutluluğu yaşatan öğrencilerimize bundan sonraki eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diliyor, öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen öğretmenlerimizi, idarecilerimizi ve öğrencilerimize her zaman büyük destek olan öğrenci velilerimizi kutluyoruz.