Ankara’da faaliyetlerine ara vermeden devam eden Genç Nevşehirliler Derneği memlekete bir değer daha kattı. İlk ikisini Acıgöl Tatlarin ve Topaç köyüne üçüncüsünü Gülşehir 100. Yıl orta okuluna olmak üzere toplamda dört kütüphaneyi eğitime destek anlamında memlekete kattılar.

Acıgöl 4 Temmuz Ortaokulunda düzenlenen Duvar Resimleri Sergisi ve Kütüphane açılışına, Acıgöl Kaymakamı  Emine Karataş Yıldız, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih Kırım ve Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca, Mira Enerji Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Emel Büken Töreli, daire müdürleri, misafirler ve veliler katılım sağladı.

Acıgöl 4 Temmuz Ortaokulunda Duvar Resimleri Sergisi ve Kütüphane açılışı programına katıldı. Kaymakam Yıldız, kütüphanenin açılışında emeği geçen hayırsever vatandaşlarımıza ve okul yönetimine teşekkürlerini iletti.

Okulumuzda dönem başında başlattığımız ve okul duvarlarına önemli şahsiyetlerin ve eğlenceli figürlerin resmedildiği "Yaşayan Duvarlar Projesi" adını verdiğimiz projemiz ile öğrencilerimizin yıl boyunca yaptığı çalışmaların sergilendiği Resim sergimizin açılışı yapıldı.

Sergide öğrencilerimiz yılboyu yaptıkları çalışmaları sergileme fırsatı yakaladılar. 

Görsel Sanatlar öğretmenimiz Aslıhan YURTOĞLU'nun yürüttüğü "Yaşayan Duvarlar Projesi" kapsamında okul koridorlarına yapılan ünlü ve eğlenceli karikatürüze resimler ziyaretçilerin ilgisini çekti. 

Sergimize katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

16-06-202216-06-202216-06-202216-06-202216-06-2022