Nevşehir'in Acıgöl ilçesi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı'nın açılışı yapıldı.

Acıgöl Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 4006 Tubitak Bilim Fuarı açılışını Acıgöl Kaymakamı Emine Karataş Yıldız, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih Kırım, Türk Eğitim Sen İl Yönetimi, ilçe protokol üyeleri, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerinin katılımlarıyla yapıldı. 

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından fuarda sergilenen projeleri beraberindekilerle birlikte inceleyen Acıgöl Kaymakamı Emine Karataş Yıldız, öğrencilerle sohbet ederek projeleri hakkında bilgiler aldı ve sergilenen eserleri ilgiyle inceleme ve deneme fırsatı buldu.

Fuarda birbirinden yaratıcı 23 proje sergilendi. İki gün sürecek olan bilim fuarına ilgi yoğundu.

Kaymakam Yıldız ve beraberindekiler serginin ortaya çıkmasında emeği geçen öğrencileri, onları destekleyen ve teşvik eden öğretmenleri ve okul idarecilerini tebrik etti.

Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih Kırım'da, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılına katılanlara memnuniyetini dile getirerek desteklerinden dolayı Kaymakam Yıldız'a ve İl Milli Eğitim Müdürü Polat'a teşekkür etti.

FİB haber ailesi olarak herzaman yaptıkları güzel faaliyetlerle gündeme gelen Acıgöl İmam Hatip Lisesine teşekkür ederiz.