Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda düzenlenen Türkiye geneli bilgi yarışmasında Acıgöl Damat İbrahim Paşa Anadolu Lisesi öğrencisi Yusuf Cihan Tekeç Nevşehir 1.si, Türkiye 12.si olmuştur. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle düzenlenen liseliler arası çevrim içi bilgi yarışmasıyla millî birlik ve beraberliğin, toplumsal dayanışmanın üst düzeye çıktığı millî bayramların coşkusunu yaşatmak, devlet, vatan, millet, bayrak ve cumhuriyet sevgisini güçlendirmek, Millî Mücadele, istiklal ve istikbal bilincini öğrencilerimizde sağlıklı bir şekilde oluşturmaktır.

Derece giren Acıgöl Damat İbrahim Paşa Anadolu Lisesi öğrencisi Yusuf Cihan Tekeç ile birlikte Okul Müdürü Zeynel Kolutek, Acıgöl Kaymakamı Sayın Emine Karataş Yıldız’ı makamında ziyaret ettiler. Acıgöl kaymakamı Emine Karataş Yıldız, öğrenciye hediyesini takdim ederek başarılarının devamını diledi. Okul Müdürü Zeynel Kolutek’e teşekkür ve tebriklerini bildirdi.

FİB Haber Merkezimiz olarak Acıgöl Damat İbrahim Paşa Anadolu Lisesi Okul Müdürü, Öğretmenleri ve Öğrencilerini kutluyoruz.