Acıgöl  İmam Hatip Ortaokulunda 4006 Tubitak Bilim Fuarı açılışını Acıgöl Kaymakamı Emine KARATAŞ YILDIZ,  Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih KIRIM, Eğitim Bir Sen İl Başkanı Mustafa ÇİFÇİ ve diğer protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Fuarda birbirinden yaratıcı 20 proje sergilendi.

Fuarda danışman öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan 20 proje tanıtıldı.

İki gün sürecek olan Bilim fuarın ilk gününde ilgi yoğundu. Okul Müdürü Atila Çataltepe lisemizden sonra ortaokulumuzun hazırlamış olduğu Bilim Fuarımıza katılımlarından dolayı tüm misafirlerimize teşekkür ederim. Bir hafta içerisinde alnımızın akıyla iki bilim fuarı açılışı gerçekleştirdik. Fuarda emeği geçen başta fuar yürütücüsü Ayşe Kaya hocamız olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim dedi.

Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih KIRIM, imkan sağlanması halinde öğrencilerin güzel projelere imza attığını vurgulayarak, "Projelerin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederim" dedi.

FİB Haber ailesi olarak herzaman yaptıkları güzel faaliyetlerle gündeme gelen Acıgöl İmam Hatip Ortaokuluna teşekkür ederiz.