Nevşehir'in Acıgöl İlçesine yapılacak olan Endüstri Meslek Lisesinin temeli bugün yapılan dualarla ve kurban kesilerek atıldı. 
Temel atma törenine, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Çatkılı, AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül katıldı.
AK Parti Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş yaptığı açıklamasında; "Bu hizmetleri İlçemize kazandıran başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere ,Sayın Valimize, Milletvekillerimize, ustasından işçisine kadar emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Rabbim bu okulumuzdan Vatanını seven, Devleti ve Milleti için çalışacak hayırlı nesiller yetişmesini nasip etsin" dedi.

Başkan Ertaş ; "İlimizin ekonomik kalkınmasında önemli bir yer tutan Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren girişimcilerimizin ve firmalarımızın yaşadığı nitelikli ara eleman ihtiyacı sorununa çözüm getirmesini hedeflediğimiz Acıgöl Mesleki ve Teknik Lisesi (Endüstri Meslek Lisesi) en kısa sürede tamamlanacaktır. Acıgöl Mesleki Ve Teknik Eğitim Lisesi 16 derslikli olarak 6,8 Milyon TL’ye mal olması planlanan Mesleki ve Teknik Lisesi’nin Acıgöl ilçemize ve Nevşehir’e hayırlı olmasını diliyorum "dedi.

Foto:Mustafa Biçer