Altınyıldız İlköğretim Kurumu 4. Sınıflar Giriş ve Bursluluk sınavı 25 Şubat 2023 Cumartesi günü Saat 10:00’da yapılacaktır.

Dereceye giren öğrenciler Altınyıldız İlköğretim Kurumunda öğrenim görme hakkı kazanacaktır. Altınyıldız İlköğretim Kurumu kurulduğu günden bugüne Ortaöğretime geçiş sınavlarında 62 Türkiye 1.liği elde etmiş ve okul puan ortalamaları ile yıllardır Nevşehir 1.si okul olmuştur. Elde ettiği sınav puan ortalamaları ile akademik olarak, sosyo-kültürel alanlardaki başarıları ve Türkiye’nin en iyi okul kampüslerinden birine sahip olan Eğitim Kurumları öğrencilerine sunduğu mükemmel öğretim imkânları, sosyal yaşam alanlarıyla ‘aklın ve bilimin ışığında’ Türkiye’nin geleceğini yetiştirmeye devam ediyor ve Nevşehir'in ve Türkiye'nin öncü okulu olmaya devam etmektedir. Altınyıldız İlköğretim Kurumu Giriş Sınavı ücretsiz olacaktır. Katılmak isteyen öğrenciler online başvurularını https://sinav.altinyildiz.k12.tr/kayit  üzerinden yapılarak kontenjanlar dolduktan sonra sınav kayıtlarımız kapatılacak, kayıt yaptırmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

 Sınava katılacak olan öğrenciler sınav saatinden 30 dakika önce öğrenci kimliği veya nüfus cüzdanı ile birlikte Altınyıldız İlköğretim Kurumunda hazır bulunmaları gerekmektedir. Sınavlarda 1.dönem sonuna kadar olan kazanımlardan soru sorulacak olup Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve İngilizce dersleri yer alacaktır.

Yapılacak bütün sınavlarda 3 yanlış cevap, 1 doğru cevabı götürecektir. Altınyıldız İlköğretim Kurumunda öğrenim görmek isteyen ve sınavlara katılacak olan tüm öğrencilere başarılar dileriz.

ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU 4.SINIFLAR BURSLULUK SINAVI

Tarih: 25 Şubat Cumartesi günü

Saat: 10.00’da

Yer: Altınyıldız İlköğretim Kurumu  - Tlf: 0384 214 16 40