Genç Nevşehirliler Derneği, Anakara da okuyan Nevşehirli Üniversite Öğrencileri ile Özel Kahvaltı Programı nda buluştu.
 
Yalnız Değilsiniz! Biz varız! 
 
Genç Nevşehirliler Derneği, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında, Nevşehirli olan ve Ankara'da üniversite kazanan öğrencilere tanışma fırsatı sağladı. 

 Yenimahalle Belediye Başkanı Sn. Fethi Yaşar'ın ev sahipliğinde yaklaşık 200 üniversite öğrencimize kahvaltı programı düzenlendi. 

Genç Nevşehirliler Derneği tarafından geçtiğimiz senelerde devam ettirilen kahvaltı programları bu sene kaldığı yerden devam ediyor. 

Genç Nevşehirliler Derneği kurucu başkanı Ziya Ağca ve yönetim kurulu tarafından Ekim ayı itibariyle öğrenci bursları ile ilgili çalışmaları son aşamalarına geldi. Bu süreçte öğrencilerimize özel bir tanışma faaliyeti, derneğin asli amaçlarından birini gerçekleştirmek için önemli bir unsur. 

Ağca; Ankara'da okuyan Nevşehirli hemşehrilerimize bu önemli buluşmanın bizi güçlendireceğini ve birlikteliğimizi sağlamlaştıracağını söyledi. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm değerli hemşehrilerimize ve derneğin üyelerine canı gönülden teşekkürü bir borç bilirim dedi.

Proğrama, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç , Yargıtay Üyesi Salim Çevik, Tarım ve Orman Bakanlığı Genel Müdür yardımcısı Turgay Türkyılmaz, Korucu Makine Yönetim kurulu başkanı Nuri Korucu, Faf Vana Sanayi yönetim kurulu Başkanı Faruk Akpınar, Öğretmenler Mobilya yönetim kurulu başkanı Çağdaş Çetin, Toli Grup Genel Müdürü Mustafa Çiçekli, Yenimahalle Belediye başkan yrd. Yaşar Neslihanoğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm daire başkanı Bekir Ödemiş'te katıldılar.