Başkent Ankara’da Nevşehirli hemşehrileri arasında birlik ve beraberlik sağlayan Genç Nevşehirliler Derneği, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girmiş ve kazanmış üniversite öğrencilerine destek.

Genç Nevşehirliler Derneği kurulduğu günden bu yana öğrenciler için gerçekleştirdiği duyarlı sorumluluk projelerine bir yenisini ekliyor.

Geçen sene, dernek başkanı Ziya Ağca’nın “Yalnız değilsiniz! Biz varız” sloganı ile başlattığı Ankara’da okumaya hak kazanmış öğrencilere burs desteğini hayata geçirmişti.

Bu sene ilk defa Ankara’yı tercih edip kazanan öğrencilere Genç Nevşehirliler Derneği tarafından kahvaltı programı ile başlangıç yapılacak.

Ayrıca sık sık gerçekleştirdiği etkinliklerle Genç Nevşehirli üniversite öğrencilerini bir araya getirerek onların yalnız bırakmayan Genç Nevşehirliler Derneği bu sene de Nevşehirli yeni kazanan üniversite öğrencileri, Ankara’nın çeşitli üniversitelerinde ve bölümlerinde okuyan üniversite öğrencileri ile bir araya getirerek rehberlik ve mentorluk edecek.

Derneğin Kurucu Başkanı Ziya Ağca Ankara’yı kazanan öğrenciler için şunları dile getirdi. “ YKS yerleştirme sonuçlarının öğrenci kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyoruz. Arzu ettikleri yerlere yerleşen tüm öğrencilerimizi kutluyor, sınava tekrar hazırlanacak kardeşlerimize de yeni dönemde başarılar diliyoruz.

Sadece maddi anlamda değil manevi anlamda da destek olan bu büyük aileye siz yeni öğrencilerimizle birlikte geleceğe daha emin adımlarla yürüyeceğimizi düşünüyorum. Şimdiden hayatınızda başarılar dilerim. “