Öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak amacıyla, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Yeniler Kulübü, yoğun bir katılımın yaşandığı, anlamlı bir etkinliğe imza attı.
Şilan Avcı'nın yazdığı, Nazlı Çığa'nın oynadığı, Ali Yaylı'nın yönettiği ve teknikerliğini Soner Türker'in yaptığı ‘Annemin Türküsü’ adlı tiyatro oyunu Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde sahnelendi.
‘Annemin Türküsü’ adlı tiyatro gösterisinde öğrencilere hayatın sıkıntıları, zorlukları karşısında dik durabilme ve inanmış bir kadının neler yapabileceği, neleri başarabileceğini teması işlendi. Bu bağlamda bir annenin, bir kadının yaşamı boyunca çektiği çilelerin tek perdeye sığdırılmış halidir ‘Annemin Türküsü’. Hayatın her türlü darbesini göğüsleyen, toplumun fiziksel ve psikolojik baskısına boyun eğmeyen fiziksel görünüşü hariç hiçbir şeyinden ödün vermeyen ve asla vazgeçmeyen Kader'in, Yıldız Mutlu oluşunu anlatan ‘Annemin Türküsü’ tiyatro gösterisi katılımcılar tarafından büyük ilgiyle izlendi.
Yeniler Kulübü Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Recep Kürekli, TÜGVA il Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı, üniversite personeli ve öğrenciler ile davetlilerin hazır bulunduğu tiyatro gösterisi, çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.