Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen KROS il elemeleri müsabakaları Nevşehir kamp eğitim merkezinde yapıldı.

Nevşehir geneli yapılan il elemelerine toplamda yıldızlar ve gençler kategorilerinde 100’e yakın sporcunun katılımı ile müsabakalar yapıldı.

Heyecanlı ve çok yorucu antrenmanlar sonunda gelen güzel derece öğrencilerimize harika bir hediye oldu. Avanos Anadolu Lisesi öğrencileri müsabakalar sonunda KIZLARDA İL BİRİNCİSİ olmuştur.

Beden eğitimi öğretmeni Halil AKTÜRK idaresinde antrenmanlarını yapan öğrenciler turnuvada hak ettikleri dereceleri almışlardır. Çeşitli dereceler alan sporcular emeklerini hiç esirgemeden sahada azimle mücadele etmişlerdir.

Bunun Sonunda da ilçemize güzel derecelerle dönmüşlerdir. Mersinde yapılacak müsabakalarda ilimizi temsil edecek okulumuza sporcularımıza başarılar diliyoruz.  Sporcu öğrencilerimizi, okul müdürü Çapan AKKURT, Beden Eğitimi Öğretmeni Halil AKTÜRK emeği gecen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.