Mehmet Avlanmaz İmam Hatip Ortaokulu Yılında yapılan sınavda başarılı olan 5. Sınıf öğrencilerini “Hediye Yağmuru”na tuttu.

Mayıs ayında yapılan ve merkez ilçedeki bütün ilkokullarda gerçekleştirilen “Okul Tanıtım Programları”nda da yaklaşık 1400 öğrenciye ulaşılmış ve bütün ilkokul öğrencilerine kalem, defter, silgi, kalemtıraş kırmızı kurşun kalem ve okul tanıtım broşüründen oluşan birer poşet hediye edilmişti. Bu programlarda, okula kaydolacak öğrenciler arasında yapılacak sınavda ilk on dereceye gireceklere de 1 diz üstü bilgisayar, bir akıllı telefon, bir tablet ve 7 adet bisiklet vaadinde bulunulmuştu.

02 Kasım 2017 tarihinde yapılan sınavda başarılı olan ve dereceye giren ilk on öğrenci 10 Kasım 2017 Cuma günü yapılan törende öğrenci velileri de çağrılarak öğrenciler hediyelerine kavuştular. Mehmet Avlanmaz İmam Hatip Ortaokulu 5. Sınıf öğrencileri arasında yapılan sınavda 1. Olan Ahmet Yasir KARACA’ ya diz üstü bilgisayar, 2. Olan Osman Salih SAĞGELEN’e akıllı telefon,  3. Olan Enes TOPUZ’a tablet, Büşra TAŞPINAR, Büşra ÇAT, Emine SİMİT, Necmi Berat TEMİZYÜREK, Sümeyye DOĞRU, Feyza USTA, Zeliha ÖZEN ve Furkan ÇAVDAR’a da birer adet bisiklet hediye edildi.

Başarılı olan 6. 7. ve 8. sınıflardaki öğrencilerimiz de küçük hediyelerle ödüllendirildi.