2021-2022 Eğitim ve öğretim yılı sonunda akademik olarak elde ettiğimiz üstün başarı ile Damat İbrahim Paşa ailesi olarak hedeflerimize ulaşmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.  Okulumuz her yıl olduğu gibi yine geleneği bozmadı,  sınavla öğrenci alan liselere başta Fen Liseleri olmak üzere toplam öğrencimizin yaklaşık %40 ‘ını yerleştirerek yine rekor bir başarıya imza attık. 2022-2023 eğitim öğretim yılında başarı çıtamızı daha yukarıya çıkartmak için yaz döneminde bile boş durmadık, idari kadromuz ve güçlü öğretmen kadromuzla Destekleme ve Yetiştirme kurslarında öğrencilerimizi LGS’ye hazırladık.  

Okulumuzun fiziksel yapısında büyük bir revizyona gidip öğrencilerimizin daha temiz ve nezih bir ortamda eğitim görmeleri için pek çok alanda yenileme çalışması yaptık. Böylelikle okulumuzda daha kaliteli bir eğitim öğretim ortamı oluşturduk. Bunlardan en önemlisi ise Türkiye’de bir ilk olan MATEMATİK ATÖLYESİNİ okulumuza kazandırdık. Bu sayede birçok öğrencimiz matematik dersini hem sevecek hem de eğlenerek öğrenme ortamına sahip olacak. Ayrıca okulumuzun fiber alt yapısını yenileyerek bilişim sınıfını tamamen yeni teknolojiye uyum sağlayan bilgisayarlarla donattık. Bununla birlikte yeni eğitim ve öğretim yılına girmeden yaz tatili boyunca tüm sınıflarımız boyanarak fiziki açıdan tüm eksiklikleri giderilmiş ve yepyeni hale getirilmiştir. Destek eğitim sınıfımız ve kütüphanemiz kaynak açısından zenginleştirilip yenilenmiştir. Mevcut geniş spor alanlarına ek olarak birçok okulda olmayan kapalı spor salonu projesi onaylanmış olup yapım aşamasındadır. Türkiye genelinde 81 ilde düzenlenen DİGİTAL KANATLAR  projesi kapsamında okulumuz pilot okul seçilmiş olup twin-bilim seti tablet ve laptop donanımlarıyla hazırlanmış proje sınıfımızda öğrencilerimizle eğitime başlanılmıştır. 

Okulumuz 2022-2023 eğitim öğretimine her anlamda hazırdır ve öğrencilerini beklemektedir. Akademik, sportif ve sosyal alanlarda başarılı olmak isteyen bütün öğrencilerimizi eğitim yuvamıza bekliyoruz. 

Okul müdürü Süleyman YILMAZ’a , müdür yardımcısı İbrahim ŞANLIBABA’ya ve tüm öğretmenlerimize bu katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Kalite asla tesadüf değildir, ekip ve emek işidir.