Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci yaptığı açıklamasında; "Eğitime ve eğitimciye her zaman destek olan Derinkuyu Belediye Başkanı Sayın Bülent Aksoy'u makamında ziyaret ettik. Derinkuyu eğitimi ve öğretmenlerimizin pandemi döneminde fedakarca çalışmalarına değindik. Sayın başkanımıza üyelerimize için hazırladığımız hediyemizden takdim ettik. Misafirperverliği ve hoş sohbeti için teşekkür ediyorum." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Aksoy'da; Derinkuyu ilçemizde eğitim ve öğretimin artması için büyük çaba gösteriyoruz. Öğrenmenin ve okumanın önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Aksoy, beşikten mezara kadar ilim öğrenilmesi gerektiğini anlatarak, şöyle devam etti:
“İlk emri oku olan bir dinin müntesipleri olarak okumanın ne kadar önemli bir meselesi olduğunu biliyor ve inanıyoruz. Gençlerimizin iyi bir eğitim alarak gelecekte ülkemize iyi bir hizmetler yapacağınıza inancımız tamdır. Bizim beşikten mezara kadar ilim öğrenmemiz lazım bir harf öğretenin kırk yıl kölesi oluruz. Biz tarihi değerlerimiz ve dünya çapındaki konumumuz gereği çok okumamız çok öğrenmemiz gerekiyor. Bu haseple Derinkuyu Belediyemiz her zaman Eğitimin güzel yüzü olmaya devam edecek” dedi.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan görseli olabilir