Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, İlçe Kaymakamı Esra Demirtaş ile birlikte 2022-2023 eğitim öğretim yılı açılış töreninde öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Belediye Başkanı Bülent Aksoy, ilçe merkezindeki okullara yaptığı ziyarette okul müdürleri ve öğretmenlerle görüşerek; sorun ve sıkıntılarını dinledi. Ardından anaokul ve İlkokul’daki 1. sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek, onlarla teker teker ilgilendi.

Aksoy; "Çocuklarımızın okul heyecanına ortak olduk"

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy; "2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının ilk gününde; Kaymakamımız Sn. Esra Demirtaş ve  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Yücel Irmak ile birlikte ögrencilerimizin heyecanına ortak olduk. " dedi.

Eğitim öğretim yılının ilk gününde minik dostlarımızla bir araya gelmenin mutluluğu içinde olduğunu belirten Belediye Başkanı Aksoy, " Bu çocuklar bizlerin, hepimizin geleceği. Bizim için çok önemliler. Yeni eğitim öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimize ve ailelerine, fedakar ve saygıdeğer öğretmenlerimize ve tüm ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim" dedi.

Derinkuyu'da ilköğretim haftası etkinliği düzenleniyor

Derinkuyu Belediye Başkanlığı tarafından 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılına başlayacak ilköğretim öğrencileri için muhteşem bir etkinlik düzenliyor. Etkinlikte çocuk şişme oyun parkı, İllizyon gösterisi, maskotlarla çizgi film kahramanları, pamuk şekeri, popcorn mısır ve sürpriz hediyeler verilecektir.

"Sağlıklı ve Başarılı Bir Eğitim Öğretim Yılı Diliyoruz"

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılına yeni başlayan ilköğretim öğrencilerimize uyum ve hazırlıklarına katkı sağlamak için belediyemiz tarafından "İlköğretim Hatfası Etkinlikleri" düzenlenecektir. 15 Eylül Perşembe günü düzenleyeceğimiz etkinliklerimize tüm öğrencilerimiz ve velilerimiz davetlidir." dedi.

İlköğretim Haftası Etkinliği:

Yer: Hakkı Atamulu Kültür Parkı

Tarih:  15.09.2022

Saat: 13:00

Bu muhteşem etkinliğimize tüm çocuklar davetidir.