Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Kapadokya Üniversitesine bağlı yeni açılan Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezini ziyaret etti.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, kısa süre önce hizmet vermeye başlayan, Nevşehir ve çevresine modern sağlık hizmeti sunan Ürgüp’teki ilk özel sağlık kompleksi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezimizi ve Kapadokya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini gezdi.

Aktürk’e ziyareti sırasında Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Vesile Şenol ve Kapadokya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Serdar Sütcü eşlik etti. Merkezimizde incelemelerde bulunan Aktürk, halka sunulacak ağız ve diş sağlığı hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ; "Kapadokya Üniversitemizdeyiz. Yeni açılan Diş Hekimliği Fakültesi ve Diş Hastanesini, Rektörümüz Prof.Dr Hasan Karasar’ın eşliğinde gezdik. ÜRGÜP ‘ümüz her geçen gün değerine değer katmaya devam ediyor." dedi.