Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen 1 konu, 1 konuk isimli sohbet programının konuğu oldu.

Ülke ve Nevşehir eğitimi ile Öğretmenlerin sorunlarına ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı buluşmada Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, eğitimcilerden gelen soruları da yanıtladı.

Programda Ülke geneli ve Nevşehir eğitimine dair karşılıklı fikir alışverişi yapma imkanını bulduklarını kaydeden Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci; "AK Parti Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr Mehmet Savran bey bugünki konuğumuz idi. Sayın başkanımız ile Nevşehirimizin eğitimi, belediyemizin eğitime ve eğitimciye destekleri hakkında sohbet ettik. Nevşehirimize olan olağanüstü hizmetleri ve eğitimcilere olan destekkeri için şahsım ve eğtim camiası adına şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ise; "Eğitim-Bir Sen Nevşehir Şube Başkanımız Mustafa Çiftçi ve okul müdürlerimizle 2022-2023 Eğitim Öğretim dönemi öncesi istişarelerde bulunduk. Güzel ev sahipliği için kendilerine teşekkür ediyor, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının şimdi den hayırlı olmasını diliyorum" dedi.