Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'nin emekli olan sendika üyeleri için hazırladığı Teşekkür Belgesi ve Türk Bayrağı'nı içeren hediye paketi üyelere gönderilmeye başlandı.
 
Eğitimcilere; eğitim hayatına vermiş oldukları üstün katkı ve emeklerden dolayı teşekkür edilen ve emeklilik hayatlarında mutluluklar dilenen Teşekkür Belgesi'nde Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur'un imzası bulunuyor.
 
Her türlü zorluğa, baskıya ve makam dayatmasına rağmen Türk Eğitim-Sen üyesi olmaktan vazgeçmeyen ve Türk Eğitim-Sen üyesi olarak da emekli olan eğitimcilere bir teşekkür de bizim borcumuz olsun diyen Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur, "Her şeye rağmen Türk Eğitim-Sen'in bayrağını görev yaptıklarında okulda dalgalandıran ve bu özellikleriyle de emekli olan üyelerimize, emeklilik hayatlarında da yanlarında olduğumuzu belirtmek, yıllardır gösterdikleri duruştan ötürü teşekkür etmek ve onlara bir nevi kendilerini temsil eden şerefli Türk Bayrağı'nı hediye etmek bizim sendikacılığımızın en önemli özelliklerinden biridir. Kıymetli bir büyüğümüzün de dediği gibi 'Ahde Vefasızlık İmansızlıktır" şeklinde konuştu.
 
Mustafa Uğur, 2016/2017 Eğitim/Öğretim yılının sona ermesi ile birlikte Nevşehir'de on üç Türk Eğitim-Sen üyesinin emekli olduğunu da sözlerine ekledi.