Nevşehir'de uzun yıllar beyaz eşya alanında hizmet veren Beko Öz Taşıtlar Yeni Konsept Mağazası görkemli bir törenle açıldı. 

Nevşehir’deki yerel işletmeler her alanda biz de varız demeye devam ediyorlar. Nevşehir ve Bölgenin Beyaz Eşya'da öncü markalarından Öz Taşıtlar Limited Şirketi tarafından hizmete kazandırılan Beko konsept mağazası düzenlenen törenle açıldı.

Nevşehir'in saygın esnaflarından Hasan Saygılı ve Mehmet Emin Uyanbaba’nın sahibi bulunduğu mağazanın açılış törenine AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Belediye Başkanı Rasim Arı, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Ersan Erkut, Bektaş Demir, Bir önceki Belediye Başkanı Atilla Seçen, İş İnsanı Bekir Paslanmaz, Salih Dirikoç, Yavuz Göncü, Mehmet Cingil, AK Parti Nevşehir İl Genel Meclisi Üyesi Yakup Zağlanmış, Gülşehir İl Genel Meclisi Üyesi Turan Balak, Nevşehir Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Göncü, Beko Ankara Şube Müdürü İsmail Çolak, Beko Bölge Satış Yöneticisi Kemal Sultanoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Beyaz Eşya Sektörünün Nevşehir'de köklü markalarından Beko Öz Taşıtlar Yeni Konsept Mağazası açılışı Hafız Mahmut Kemikkıran hoca efendi tarafından okunan dualar eşliğinde gerçekleştirildi...Törende yapılan duanın ardından mağazanın açılış kurdelesi Milletvekili Açıkgöz ve Başkan Arı tarafından kesildi.

İşletme sahipleri Hasan Saygılı ve Mehmet Emin Uyanbaba’ya hayırlı ve bol kazançlar dileyen Milletvekili Açıkgöz ve Başkan Arı, açılışa katılan vatandaşlarla da bir süre sohbet ederek mağazayı gezdiler.

Yıl boyu indirim ve kampanyaları, birçok ürün çeşidiyle İlimiz Nevşehir'de 2004 Yılından beri Beyaz Eşya Sektöründe farklı firmalarla faaliyet gösteren Öz Taşıtlar, şimdi de bünyesine bir Dünya markası olan "Beko" markasını da katarak Nevşehir halkımıza hizmet etmeye devam ediyor. 

Belediye Başkanı Rasim Arı açılışta yaptığı konuşmasında; "İş ve aş diyerek istihdama katkı sağlayan bu tür iş yerlerinin açılmasına her zaman destek veriyoruz. Kendilerini kutluyor ve teşekkür ediyorum. Çalıştırdıkları insanlar ile ekonomiye katkı sağlayacakları için de ayrıca teşekkür ediyorum. Allah bol kazançlar ve hayırlı işler versin" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz açılışta yaptığı konuşmasında; "Nevşehir Öz-Taşıtlar Beko yeni konsept mağazasının açılışını hep birlikte dualarla gerçekleştirdik. Hayırlı olsun.‬ ‪İşletmecilerimize bereketli ve hayırlı kazançlar diliyorum" dedi..

İşletme sahipleri Hasan Saygılı ve Mehmet Emin Uyanbaba,"Açılış törenimizde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum’’ diye konuştu. 

Bizde www.fibhaber.com olarak % 100 Nevşehir Markası olan Beko Öz Taşıtlar Yeni Konsept Mağazası'nın Nevşehir'imize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.  

Beyaz Eşya Elektronik Öz Taşıtlar Ltd. 

Tarih: 24 Haziran 2019 Pazartesi

Saat: 14.00

Yer: Kapucubaşı Mahallesi Atatürk Bulvarı No 71/C Merkez Nevşehir

Tel 0384 213 61 81

Beko Yanındayız...