BlokBims Akademi Üniversite Etkinlikleri kapsamında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Hacıbektaş Teknik Bilimleri Meslek Yüksekokulu, Mekatronik Programı Bölümü öğrencilerine yönelik, Blokbims Entegre Tesislerine teknik gezi düzenlendi.

45 öğrencinin katılım sağladığı teknik gezide, öğrencilere eğitim sonrası iş hayatlarında kendilerine yardımcı olacak yararlı bilgilerin aktarılması amaçlandı. Bu kapsamda ham madde ponza taşının madenden çıkarılmasından ürün haline gelene kadar geçirdiği işlemleri ve BlokBims ürünlerinin diğer muadil ürünlere nazaran yapılara kattığı değeri, 3.000 kW/h güneş enerji santralini yerinde incelenerek öğrencilere bilgi verildi.

Düzenlenen teknik gezinin öğrenciler için önemine değinen MYO öğretim üyeleri, teknik gezinin düzenlenmesine destek olan BlokBims Akademi BlokBims Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ertaş’a, gezi esnasında değerli bilgilerini öğrenciler ile paylaşan Blokbims Akademi Koordinatörü Metin Akdağlı’ya, Makine Mühendisi Gökhan Altıntaş’a ve Enerji Danışmanı Mustafa Koç’a teşekkürlerini sundular.