Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi’nin uzaktan eğitimleri kapsamında 19 Şubat Cuma günü saat 19.00’da Bonus Hoca olarak bilinen eğitimci yazar Süleyman BELEDİOĞLU tarafından ilimizde öğrenim gören 8 ve 12. sınıf öğrenci ve velilerimize “Okul ve Sınav Başarısını Etkileyen Psikolojik Faktörler” isimli seminer verilecektir.

Sınava hazırlanan öğrencilerimiz ve bu süreçte onların her an yanında olan velilerimiz için verilecek olan seminer çevrim içi ortamda düzenlenecektir. Öğrencilerimiz seminere “zoom” bağlantısı üzerinden, velilerimiz ise Müdürlüğümüz AR-GE Birimi’nin “Nevşehir Arge” isimli youtube kanalından katılabileceklerdir. 

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR “ Amacımız sınavlara hazırlanan öğrencilerimizin kaygısını paylaşarak onların başarılarını artırmalarına yardımcı olmak ve onların motivasyonunu artırarak hedeflerine ulaşmaları için onlara destek olmak. Bu bağlamda çok faydalı olacağını düşündüğüm seminerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.