Çat Belediyesi derslerinde başarılı olan öğrencileri ödüllendirmek ve ayrıca spora teşvik etmek amacıyla sınıflarında dereceye giren başarılı öğrencilere bisiklet hediye etti.

Çat kasabasında ki okul bahçesinde düzenlenen ödül törenine, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk, Okul idarecileri, öğrenci ve velileri katıldı.

Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk yaptığı açıklamasında; "Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çat kasabasında ki İlkokul 3 ve 4 ncü sınıflar ile Orta Okulumuzda eğitim gören çocuklarımızdan sınıf birincilerine bisiklet, sınıf ikincilerine kol saati ve sınıf üçüncülerine de futbol topu hediye ettik. Tüm çocuklarımıza başarılar dilerim." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe; "Nevşehir Merkez/Çat beldemizde bulunan Çat İlkokulu 2. 3. ve 4. Sınıf ögrencilerimiz arasında 1. 2. ve 3. olan kardeşlerimizin hediyelerini Belediye Başkanımız, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz ve Okul Müdürümüz ile taktim ettik, genç kardeşlerimize başarılarının devamını diliyorum." dedi.