Altınyıldız Kreş ve Anaokulu 29 ekim Cumhuriyet Bayramının 96. Yıl dönümünü coşkuyla kutladı.
19 Mayıs 1919’da Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Milli Mücadeleyi başlatıp 29 Ekim 1923 tarihinde de “Türk Milletinin karakterine ve adaletlerine en uygun olan idare Cumhuriyet idaresidir.” diyerek ilan ettiği Cumhuriyet, Türk Milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez değerimizdir.
Türk Yıldızları Sınıfı öğrencileri ve tüm öğrencilerimiz Cumhuriyet Bayramını heyecanla kutladılar. Okulumuz öğrencileri bu heyecanı hep birlikte coşku ile yaşadılar. Yapmış olduğu etkinliklerle panoları, koridorları bayraklarla, ay yıldızlarla donatarak coşkuyu yaşadılar. Bize bu coşkuyu yaşatan sevgi dolu yürekleriyle kalplerinde sevgi ve güveni ses tonlarıyla da vurgulayan Türk Yıldızları sınıfı öğretmeni ve okulumuzda Cumhuriyet coşkusunu yaşatan öğrencilerimize teşekkür ederiz.
Öğrenci velilerimiz, Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencilerin hazırladığı programa katılarak duygulu anlar yaşadılar. Cumhuriyetimizi omuzlarında yükseltecek çocuklarının gözlerindeki umudu, gururu ve geleceğe olan inancı görmenin mutluluğunu bir kez daha yaşadılar.
“Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz.”