Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat Demir Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması(FETÖ/ PDY) mensubu hainlerin 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe girişimi karşısında asil Türk Milleti’nin dünyada eşi ve benzeri olmayacak bir şekilde yüreklerindeki iman gücü ve ellerindeki şanlı Bayrağımızla verdiği emsalsiz zaferin okullarda gençlere daha iyi bir şekilde anlatmak amacıyla her sabah bir okulda öğrencilerle buluşuyor.

Bu kapsamda Ürgüp ilçesini ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Murat Demir burada öğrenciler ile bir araya gelerek 15 Temmuz tarihinde terör örgütü FETÖ/PDY tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi ve Türk Milletinin kazandığı demokrasi zaferini öğrencilere anlattı.

Demir; 15 Temmuz İhanetini unutmadık ve unutturmayacağız. Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürümüze Öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat Demir Öğrenciler ile buluşmaya devam edeceğini,Merkez ve tüm ilçelerimizde hatta köylerimizdeki okullarımızda da bu ihaneti anlatacaklarını söyledi.