Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de halk sağlığını tehdit eden Korona virüse karşı tüm imkânlarını seferber eden Derinkuyu Belediyesi, halk sağlığını korumaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. 

Özel olarak oluşturulan Derinkuyu Belediyesi Hijyen ekipleri,  vatandaşlar tarafından kullanılan ortak yaşam alanları ile kamu kurum ve kuruluşlarının dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Bu kapsamda ilçede bulunan ***Camiler ***Okullar *** Kaymakamlık Binası *** Belediye Binası *** Hastane *** Esnaf Dükkanları *** Tuvaletler *** v.b. her alanda çalışmalar devam ediyor.

BAŞKAN AKSOY “ KORONA VİRÜSÜ BİRLİKTE YENEBİLİRİZ” 

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, tüm dünya ülkeleri gibi Türkiye’yi de tehdit eden Korona virüsüne karşı ülke olarak çok ciddi tedbirler alındığını ve Hükümetimizin bu konuda çok başarılı bir çalışma ortaya koyduğunu ifade ederek “ Ben Derinkuyulu bütün hemşerilerimizden yapılan uyarıları mutlaka dikkate almalarını istiyorum. Millet olarak el ele vererek tedbirleri uygulayalım. Hiçbir virüs alacağımız önlemlerden daha güçlü olamaz. Birlikte Korona virüsü yenebiliriz. Sağlığımız için; * Maske, *Mesafe, ve * Hijyen, Kurallarına Uyalım.” şeklinde konuştu. 

Derinkuyu Mehmet Ekmekci Anadolu Lisesi'nden Başkan Aksoy'a Özel Teşekkür

Derinkuyu Belediyesi Hijyen ve Sanitasyon Ekibi Okul ve Pansiyon Binalarımızın tüm birimlerini ilaçlayarak dezenfeksiyonunu gerçekleştirdi.

Okulumuzun dezenfekte yapılmasını sağlayan Derinkuyu Belediye Başkanımız Sayın Bülent Aksoy’a Derinkuyu Mehmet Ekmekci Anadolu Lisesi olarak teşekkür ediyoruz.