Derinkuyu Zeliha Ekmekci Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından “Necip Fazıl Kısakürek’e Vefa” konulu şiir dinletisi düzenlendi.

Programa Derinkuyu İlçe Kaymakamı Sayın Muhammed YILMAZ, Belediye Başkanı Sayın Bülent AKSOY, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Yücel IRMAK, Kurum Amirleri, Okul Müdürleri, Veliler, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Dinleti Programı, saygı saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. 

Okul müdürü Murat DEMİRTAŞ tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma Sonrasında üstadın şiirleri ile dolu güzel bir yolculuğa çıkıldı. 

İlçe Kaymakamı Muhammed YILMAZ Şairin ” Bekleyen” ve “Beklenen” şiirlerini, Belediye Başkanı Bülent AKSOY “Zindandan Mehmed’e Mektup” şiirini seslendirdi. 
Üstada ait diğer şiirlerin de Okul öğretmenleri tarafından seslendirildiği dinletide; okul öğretmen ve öğrencileri “Sakarya Türküsü” , “Kaldırımlar” , “Utansın” şiirlerini orkestra eşliğinde söylediler.
Program sonunda İlçe Kaymakamımız Muhammed YILMAZ yakın zamanda kaybettiğimiz büyük fikir adamı ve şair Sezai KARAKOÇ’u anmak amacıyla şairin “Mona Roza” şiirini seslendirdi.
Programın sonunda Okul müdürü Murat DEMİRTAŞ , katılımlarından dolayı, İlçe Kaymakamı Sayın Muhammed YILMAZ’a, Belediye Başkanı Sayın Bülent AKSOY’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Yücel IRMAK’a , Kurum Amirlerine, Okul Müdürlerine ve Emeği geçen tüm Öğretmenlerine teşekkür etti.