Derinkuyu’lu Hayırsever Mehmet Ekmekci ilçeye yaptırdığı okulu ziyaret ederek Okul Müdürü Nail Demirtaş'dan genel durum hakkında bilgi aldı.
Okul Müdürü Nail Demirtaş tarafından okulun akademik, sosyal ve kültürel alanlardaki başarıları hakkında bilgi alan Mehmet Ekmekci okulun öğretmenleri ile teneffüs saatinde sohbet etti.
Hayırsever Mehmet Ekmekci; ‘’Sizlerin başarılı çalışmalarını duyuyorum ve takip ediyorum. Okulumuz ve öğrencilerimizin başarısı için her türlü maddi ve manevi desteği vermeye hazırım. Bizim zamanımızda böyle modern okullar ve imkanlar olmadığı için ilçemize bir okul yaptırma kararı aldım. Kendi oğlum bizzat ilgilenerek 2008 yılında ilçemize bu okulu kazandırdık. İlçemize ve gençlerimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Derinkuyu Mehmet Ekmekci Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri hayırsever Mehmet Ekmekci’ye ‘’Derinkuyu ilçemize, öğrencilerimize fiziki imkanlar açısından böyle kaliteli ve güzel bir eser bırakmanızdan dolayı size sonsuz teşekkür ediyoruz. Biz öğretmenler olarak, sizin bu eseriniz sayesinde geleceğimiz gençlerimizi en iyi şekilde eğiterek, mesleğe ve Üniversitelere yerleştirmekteyiz. Bu sayede gençlerimiz hayata ve mesleğe atılmaktadırlar. Dolayısıyla öğrencilerimiz de sizi hayırla yad etmektedir’’ dedi.