Nevşehir’in Derinkuyu İlçesi Derinkuyu Zeliha Ekmekçi Anadolu İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencileri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKMER) rehberliğinde üniversiteyi gezdi. 

Derinkuyu Zeliha Ekmekçi Anadolu İmam Hatip Lisesi son sınıf üniversite adayı öğrencilerinin Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’yü ziyaretlerinde, kendilerine NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi’nde kariyer planlamasını ve üniversitenin tanıtımını içeren bir seminer düzenlendi. Üniversitede yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri, sosyal ve kültürel etkinlikler hakkında bilgi verilen seminer sonrasında öğrencilere İlahiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi ve bölümler gezdirildi. Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü’nde sınıf ziyareti de gerçekleştiren öğrenciler, üniversitede derse katılmanın heyecanını yaşadı.

Programın sonunda NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Şahinkaya’yı ziyaret eden öğrenciler, üniversite etkinliğinin ve tanıtımların kendileri için çok verimli geçtiğini söyleyerek teşekkürlerini sundular.