Derinkuyu Mehmet Ekmekçi Anadolu Lisesi öğretmenleri öğrencilerini döneme hazırlamak için tatili kurs vererek geçiriyor.
Derinkuyu Mehmet Ekmekçi Anadolu Lisesi yaz dönemi 12. sınıfa geçen öğrencilere yönelik Matematik, Geometri, Biyoloji, Türk Edebiyatı, Dil Anlatım, Tarih, Coğrafya, İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük derslerinden destekleme ve yetiştirme kursu veriyor.
6 öğretmenin görev yaptığı kurslara 45 öğrenci katılırken, öğrenciler hem döneme daha iyi bir şekilde hazırlanmak hem de üniversite sınavlarına şimdiden odaklanmak için yoğun emek verdiklerini belirtiyorlar.
3 Temmuz'da tarihinde başlayan kursların Ağustos ayının sonuna kadar süreceğini belirten Okul Müdürü Nail Demirtaş, "Kurslarımız ders anlatımı, bire bir soru çözümleri ve deneme sınavlarıyla devam edecektir. Amacımız okulumuz ve Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Stratejik Plan ve hedefleri doğrultusunda öğrencilerimizi YGS ve LYS’ye en iyi bir şekilde hazırlamaktır. Destekleme ve Yetiştirme kursumuz ücretsiz olup, okul ayrımı yapmadan Derinkuyu ilçemiz genelinde ikamet eden ve okulumuza ulaşım imkanı sağlayan tüm öğrencilerimize verilmektedir ’’ dedi.