Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Araştırmaları Enstitüsü, 2020-2021 Eğitim -Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için tezli/tezsiz yüksek lisans ve doktora öğrencisi alacak. Ayrıca Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 9. maddesi uyarınca yatay geçiş yoluyla Anabilim Dallarına yüksek lisans ve doktora öğrencilerini kabul edecek.

NEVÜ Turizm Araştırmaları Enstitüsü tarafından 2020- 2021 Eğitim – Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için; Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı programlarına yüksek lisans ve doktora öğrencileri alınacak.

Turizm Araştırmaları Enstitüsü ilanında belirtilen Doktora ve Yüksek Lisans programları için öğrenciler başvurularını http://aday.nevsehir.edu.tr/ adresi üzerinden çevrimiçi olarak 25 Ocak–05 Şubat 2021 tarihlerinde, yabancı uyruklu öğrenciler ise başvurularını https://intstudent.nevsehir.edu.tr/ adresi üzerinden 25 Ocak – 05 Şubat 2021 tarihlerinde çevrimiçi olarak yapacaklar.

Turizm Araştırmaları Enstitüsü 2020-2021 Eğitim - Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alım İlanına aşağıdaki linkten ulaşılabilirsiniz.

Link: https://tae.nevsehir.edu.tr/tr/26012