Eğitim-İş Genel Başkanı Orhan Yıldırım, Nevşehir’e gelişinde gazetemiz www.fibhaber.com'u ziyaret ederek Genel Müdürümüz Fikret Çapacı ile görüştü. Ziyarete, Eğitim-İş Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Demir'de eşlik ettiler.

Sendikaları ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Eğitim-İş Genel Başkanı Orhan Yıldırım, günümüz Türkiye'si Eğitimini ise sert bir dille eleştirdi.  Eğitim sisteminin bugün gelinen noktada içler acısı halde olduğun söyleyen Orhan Yıldırım; “Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan, laik ve aydınlanmacı bir eğitim sisteminde yetişmesi gereken çocuklarımız maalesef bunun tam tersi bir sistemle karşı karşıyalar. Sendika olarak bizler laik ve bilimsel eğitimin sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi.

Nevşehir'e yaptığı ziyareti hakkında da bilgi veren Eğitim-İş Genel Başkanı Yıldırım, “Türkiye genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üyelerimizin haklarını bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her platformda savunmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda şubelerimizin ve üyelerimizin ne tür sıkıntıları olduğunu görmek, onları dinlemek ve çözüm üretmek için çabalıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ifade eden FİB Haber Merkezi Genel Müdürü Fikret Çapacı'da, Eğitim-İş Genel Başkanı Yıldırım ve Şube Başkanı Demir’e çalışmalarında başarılar diledi.