Nevşehir'de proje aşamasında olan, yapımı devam eden ve biten eğitim yatırımlarının ele alındığı 'Milli Eğitim Yatırımları Değerlendirme Toplantısı' Nevşehir Valisi İnci SEZER BECEL başkanlığında gerçekleştirildi.  

Toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Destek Hizmetleri Şube Müdürü Yusuf Aydoğmuş, İl Özel İdaresi mühendisleri ve yetkilileri katıldı. 

2021 yılı yatırımlarının konuşulduğu toplantının gündemini il yapım ve devlet yatırım programına alınan okullar, eğitim yatırım ihtiyaçları, hayırseverlerin eğitim yatırımları, onarımı planlanan kurumlar, kamulaştırma alanları ve diğer kurumlarla koordinasyon gerektiren konular oluşturdu. 

Toplantıda yaptığı konuşmasında planlanan yatırımlarla ilimizin eğitim alanında çok daha iyi yerlere geleceğini ifade eden Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, eğitim altyapısının en iyi şekilde inşa edilebilmesi için gerekli çalışmaların salgın döneminde de yürütülmeye devam ettiğini kaydetti.  

Nitelikli eğitimde kararlı adımlar atarak il olarak çok daha iyi yerlere geleceğimizi vurgulayan Nevşehir Valisi Becel katılımcılarına teşekkür etti. 

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, " Nevşehir'deki kamu kurum ve kuruluşlarıyla koordineli olarak sürdürülen çalışmalarda Milli Eğitim Müdürlüğü ile de iş birliği içerisinde çalışmaktayız. Yapımı devam eden inşaatlar tarafımızca takip edilmektedir. Hep birlikte şehrimizi eğitim alanında da fiziksel imkan olarak zirveye çıkaracağız." dedi. 

Şube Müdürü Yusuf Aydoğmuş'un il genelinde eğitim alanında yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bir sunum yaptığı toplantı, karşılıklı görüş alışverişiyle devam etti.