Mevlidi Nebi Haftası münasebetiyle Eğitime Destek Platformu tarafından organize edilen etkinlikler kapsamında Eğitimci Yazar Muhammet Arslan; Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi, Nevşehir Lisesi, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde konferans vererek öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

Eğitimci Yazar Muhammet Arslan, İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir'i makamında ziyaret ederek "İki Kapı Tek Anahtar" adlı kitabını hediye etti. Eğitimci Yazar Muhammet Arslan "Kaleme aldığımız bu eserden ümidim; yüzümüze kapanmaya başlayan son kapıyı -rahmet kapısını- yeniden sevgilinin nuru ile açmaya vesile olmaktır. Bin kez kovulduğumuz kapılara Hakk adına yeniden tebessümle varıp, kapıları yeniden aralamaya çalışmaktır." diyerek eseri ve konferansları hakkında İl Müdürüyle sohbet etti.

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Peygamber Efendimizin hayatını iyi anlamalı; adaletini, merhametini, samimiyetini ve davranışlarını hayatımızın her alanında uygulamalıyız. Sevgili yavrularımıza onun örnek şahsiyetini anlatmalıyız." dedi.

İl Müdürü, Eğitimci Yazar Muhammet Arslan'a gençlerimizle bir araya gelip onlara Peygamber Efendimizi anlattığı için teşekkür etti.