EĞİTİMCİLER, ALTINYILDIZ KOLEJİNİN İFTARINDA BİR ARAYA GELDİ...

 NEVŞEHİR VALİSİ MEHMET CEYLAN VE PROTOKOLDE  YEMEĞE KATILDI.        

       Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji tarafından Altınöz Oteli’nde düzenlenen iftar proğramına katılım çok yoğun oldu.

      Nevşehir Valisi Mehmet CEYLAN, İl Jandarma Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Dursun Ertuğrul, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Nuri Güler, Baro Başkanı Fahri KORUCU,İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur BÜYÜKFIRAT,Özel Altınyıldız Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp ÖZALTIN ve Kurucular, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcıları,Şube Müdürleri,Eğitim Denetmenleri,İl ve İlçe Okul Müdürleri,Müdür Yardımcıları,Dershane Müdür ve Öğretmenleri,Eğitim Sendikaları Yöneticileri iftar programına katıldı.

      Nevşehir’in tüm eğitim camiasının bir araya geldiği Altınyıldız Koleji İftar programında davetliler gördükleri ilgiden memnun olarak,Yemeği organize eden Altınyıldız Koleji yöneticilerine teşekkür ettiler.

     Altınyıldız Koleji tarafından açıklamada;”Bolluk,bereket,şevkat,yardımlaşma ve rahmet ayı olan Ramazan-ı Şerif içerisindeyiz,Eğitim camiamızın birlik ve beraberliğine katkı sağlamak için bu proğramı düzenledik.

     Başta Sayın Valimiz Mehmet CEYLAN olmak üzere ,protokol mensuplarımız ve Milli Eğitim Mensuplarımız İftar programımıza büyük ilgi gösterdi.Nevşehirimizin eğitim alanında ve her alanda başarılarının artmasını temenni ediyoruz.Altınyıldız Koleji 2013 yılında SBS,YGS, ve LYS de bütün Nevşehir Birinciliklerini kazanmıştır.Türkiye’nin en başarılı eğitim kurumları arasında haklı yerini alan;4’ü Hacettepe İngilizce Tıp olmak üzere 12’si TIP, 4’ü ODTÜ olmak üzere 110 öğrencisini daha üniversiteli yapan Altınyıldız Kolejinin başarılarının devam etmesini diliyoruz”.denmiştir.

Yemek, Altınyıldız Koleji Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerinden Mesut ÖZDEMİR’in yaptırdığı dua ile sona ermiştir.