Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca, Nevşehir'in yetiştirdiği önemli değerlerimizden ve FİB Haber Köşe Yazarı Dr. Faruk Güçlü'ye hemşehri ziyaretinde bulundular.

Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca, ziyarette Ankara'da ve Nevşehir'de yapmış oldukları faaliyetler hakkında bilgi verdiler.

Günün anısına hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Dernek Başkanı Ziya Ağca; "Genç Nevşehirliler Derneği olarak değerli hemşehrimiz Dr. Faruk Güçlü'ye bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakası için teşekkür ederiz." dedi.

Başkan Ağca açıklamasında; "Akademisyen, Ekonomist , Folklor araştırmacısı ve Yazar olarak bilinen hemşehrimiz Dr. Faruk Güçlü'yü ofisinde ziyaret ederek Ankara'da yapmış olduğumuz faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Onlarca kitabı ve makaleleri ile araştırmacı ruhu ile önümüzdeki dönemlerde birlikte daha güzel projelerde buluşmayı hedefledik. Bizlere yeni çıkan kitabından '' Nevşehir İlinde Kavimler Göçü Tarihine Kısa Bakış '' hediye ederek günün anlam ve önemi üzerine fotoğraf çekindik." ifadelerini kullandı.