Acıgöl 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gıda Teknolojisi Alanı öğrencileri organik şalgam suyu ile organik elma sirkesi üretmeye başladılar.

11-C Gıda İşleme Dalı öğrencilerinden Talha Burak Ertaş ise ‘Adanalı değiliz ama şalgamda iddalıyız’ diyerek kurdukları şalgam suyunda iddialı olduklarını belirtti.

Okullarındaki uygulamalı eğitimler sayesinde pandemi döneminin stresinden sıyrıldıklarını söyleyen 11-C Öğrencisi Kadir Göltaş ise ‘İyi ki meslek liseliyim iyi ki buradayım’ diyerekelma sirkesi, şalgam suyu ve kuru gıda üreterek topluma faydalı bir öğrenci olmanın mutluluğunu paylaştı.

Gözlerinize İnanın!  Burası Adana Değil Acıgöl

Okul Müdürü Bilal Köse ise : ‘Üretilen organik ürünleri 1000 Okul Projesi kapsamında  ihtiyaç sahibi, yaşlı ve bakıma muhtaç ailelerimize ücretsiz olarak ulaştırıyoruz. Ayrıca yolu Acıgöl’e düşen sevenlerimize de okulumuzu ziyaret etmeleri halinde 1 şişe organik elma sirkesi ikram ediyoruz, Ramazan’ın son haftasında ise şalgam sularımızı da aynı şekilde muhtaç sahibi ailelere ulaştıracağız’ dedi.

Eee ne diyelim... Bu okula ve bu öğrencilere Şapka çıkartılır... Tebrikler Acıgöl 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi...