Okul Müdürü Zihni ALTUNOK ve Müdür Yardımcısı İbrahim Uludağ'ın da çabaları ile çalışma başlatan veliler maddi durumu iyi olan vatandaşlarımızı ziyaret ederek katkı sağlamaları ricasında bulundular.Yapılan çalışmalar sonunda 13 sınıfın duvar seramikleri boyası ve bakımını bitirdiler.

        Okul ziyaretleri kapsamında Kaymakam Abdullah ÖZADALI'nında dikkatini çeken çalışma sonunda,Kaymakam ÖZADALI okul-veli ilişkisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaymakam ÖZADALI 21 ocak günü katkı yapan velilere Karavezir İlkokulunda yapılan törenle TEŞEKKÜR belgesi verdi.

Sıcak bir ortamda geçen tören esnasıda Kaymakam ÖZADALI ,tüm veliler ile yakından ilgilenerek yapılan işin ,katkıların, önemini belirterek,tüm katkı sağlayan velilere hayırlarının kabulu için duacı olacaklarını söyledi.

       Belge törenine katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Mehmet Yıldız da tüm velilere teşekkür ederek,Müdürlüğümüzün bu tip çalışmalara destek vermeye devam edeceğini sözlerine ekledi.Ayrıca Gelecek öğretim yılında Karavezir İlkokulu'nun ısı yalıtımı problemini çözeceklerini müjdesini verdi.

       Milli Eğitim Müdürü YILDIZ ,Gülşehir de bir Anaokulu ve bir İlkokulun açılması için de çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.

 

Yapılan konuşmaların ardından belge törenine geçildi.Çalışmalarda katkısı olan

 

1. 3 sınıfın fayansı Yalıntaş Muhtarı Harun Kapucu

2.Hakan Yaman

3.Hacı Mehmet Ali Dursun

4.Yılmaz Yüksel

5.İmdat Kayaharman

6.Zeki Erdoğan

7.Gülşen Erdem

8.Osman Yılmaz

9.Hasan Demir

10.Mustafa Edebali'ye

TEŞEKKÜR belgeleri Kayamakam ÖZADALI tarafından takdim edildi. İşlerinden dolayı törene katılamayan Bilgin Yarar ve İmdat Kayaharman'ın belgeleri ulaştırılmak üzere okul idaresine teslim edildi.

Daha sonra törene katılanlar günün anısına birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.