Nevşehir eğitimin lokomotifi H. A. İncekara Fen Lisesi 2021 YKS de başarılarına yenilerini ilave ederek her yıl ki iddiasını sürdürmeye devam etti.

Sayısal alanın ilk 20 bininde dereclere imza atarken aynı zamanda da sayısal alanda ilk 20. bine en çok  öğrenci sokmayı başararak Nevşehir eğitiminde ki başarısını devam ettirmiştir.

BAŞARINI ADRESİ DEĞİŞMEDİ: H.AVNİ İNCEKARA FEN LİSESİNDEN 2021 YKS DE BÜYÜK BAŞARI

SAYISAL ALANDA İLK 20 BİNDE 40 DERCE İLE NEVŞEHİR BİRİNCİSİ

Eğitimde kitlesel başarı her zaman bireysel başarıdan daha öncelikli ve çok daha önemlidir. Bu anlayışla öğrencilerini 2021 yks ye hazırlayan okulumuz hedefini tutturmuştur. 

Her başarı hedef koyma, planlama ve çalışma ile gerçekleşir. H.A.İncekara Fen Lisesi  2021 yks’na bu anlayışla hazırlanmış ve beşbin, onbin ve yirmibine giren öğrencileri ile hedefine ulaşmıştır. 

Konu ile ilgili açıklama yapan okul müdür Sayın Rauf Denizler: ’Okulumuz her zaman olduğu gibi eğitimin her alanında başarılarını sürdürüyor. Öğrencilerimiz bu yıl  TYT de sayısal alanda ilk beş binde 10 derece, ilk 10 binde 18 derece,ilk 20 binde 40 derece elde ettiler. Eğitim uzun soluklu yorucu bir süreçtir. Bu süreçte en çok emek sarfeden Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Onların yetişmesinde emeği gecen idareci, öğretmen, okul personeli ve özelliklede değerli velilerimize teşekkür ediyorum. Bizim için önemli olan bireysel değil kitleselbaşrıdır. Nevşehirimizin başarısı için çalışmalarımızı artırarak sürdürmekte kararlıyız.’ dedi.

2022 yılı YKS’na ‘’Yaz DYK’ ile şimdiden başladığımızı sizinle paylaşmak istiyorum