Nevşehir Bahçeşehir Koleji sahibi, Uluer Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer öğretmenlerine verdiği değeri gösterdi...   

Halis Uluer tüm Türkiye'deki özel okullara örnek bir davranış sergiledi. Dünya genelinde yaşanan ekonomik krize, okul gelirlerinde hiçbir artış olmamasına rağmen Halis Uluer şahsi desteği ile öğretmenlerinin yanında olduğunu dönem ortasında maaş iyileştirmesi ile gösterdi. 

Ülkemizin yaşadığı bu zor günlerde öğretmenlerini düşünen Halis Uluer, yaşanan enflasyon sonunda öğretmenlerine destek olmak için dönem ortasında maaş iyileştirmesi yaparak öğretmenlerini biraz olsun rahatlatmak ve öğretmenine hak ettiği değeri vermek istedi. Nevşehir'e ve Türkiye'mize hizmet noktasında her zaman hayırlı işler yapan Uluer, öğretmenlerine sahip çıkarak eğitim sektöründeki varlığı ile öğretmenlerinin yanında olduğunu göstermiş oldu. Nevşehir'e yeni bir vizyon getiren Bahçeşehir Koleji ile çok daha güzel işler yapacağını belirten Halis Uluer, yaşanan bu zor günleri birlikte aşacaklarını söyledi.

Nevşehir'e ve Türkiye'ye hizmetlerinin devam edeceğini belirtti. Uluer, tüm Nevşehir halkına Bahçeşehir Koleji'ne gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı da teşekkür etti.