Eğitim meşalemizi birlikte taşımaya başladığımız Nevşehir’de, eğitim ailesi olarak 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının I. Dönemini tamamlamış bulunuyoruz. Dönemin başarıyla tamamlanmasında desteği olan herkese hürmet ve muhabbetlerimi sunarım. 

Geleceğimizin Ümidi Sevgili Öğrencilerimiz,   

Sizler okullarımızı süslüyor ve sınıflarımıza hayat veriyorsunuz. Sizlerle sınıflarımızda göz göze gelmenin mutluluğuyla bir dönemi hep birlikte tamamladık. Göstermiş olduğunuz gayret ve çalışmaların neticesi olan karnelerinizi alırken sizlerle birlikte aynı heyecanı yaşıyoruz. Her zaman yanınızda olduğumuzu, sizlere rehber olmaya devam edeceğimizi bilmenizi istiyoruz. Tatilde bol bol kitap okumanızı, sosyal faaliyetlerle vakit geçirmenizi ve dinlenmenizi tavsiye ediyoruz. Yeni dönemde daha heyecanlı, daha dinamik ve sağlıklı bir şekilde görüşmek temennisiyle hepinize iyi tatiller diliyorum. 

Geleceğimize Işık Tutan Kıymetli Meslektaşlarım, 

Geçirmekte olduğumuz salgın döneminde sabrınız ve özverinizle birinci dönem boyunca eğitime yüz yüze devam edebildik.  Bu süreçte en başından itibaren gösterdiğiniz başarıyla tüm dünyaya örnek oldunuz. Çocuklarımızın ve ülkemizin geleceğinin sizlere emanet olmasının gönül rahatlığıyla yolumuzda emin adımlarla ilerledik. Dünyanın en saygın ve en kutsal mesleğini icra ederek evlatlarımızın aydınlık yarınları için çalışan tüm öğretmenlerimize şahsım, velilerimiz ve öğrencilerimiz adına tek tek teşekkür ediyorum. Güçlü bir ekip ruhuyla ikinci dönemde okullarımızda buluşmayı temenni ediyorum.  

Ayrıca mesleki gelişiminize katkı sunmak amacıyla Bakanlığımızca planlanan 24 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında “Öğretmen Bilişim Ağı” üzerinden yapılacak seminerlere katılmanızı tavsiye ediyorum. 

Değerli Velilerimiz, 

Sizlerin desteği sayesinde milli ve manevi değerlere saygılı, yenilikçi, araştıran, sorgulayan ve çözüm odaklı bir gençlikle beraber yürüme hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. Sevgili yavrularımızın yanında yapıcı ve destekleyici bir tavırla durmanız, onları anlama gayreti içerisinde olmanız bizler için çok kıymetli. Hep birlikte hareket ettiğimizde tüm sıkıntıları aşabileceğimizi belirterek şükranlarımı sunuyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle ikinci dönemde, öğretmen ve öğrencilerimizle sağlıklı günlerde buluşmak üzere herkese güzel bir ara tatil dönemi diliyorum. Eğitim öğretim dönemimizin ikinci döneminde Nevşehir için belirlediğimiz yeni rotamızla, güçlü bir şekilde kaldığımız yerden daha büyük bir heyecanla devam edeceğiz.