Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ömrünü eğitime ve öğrencilerine adayan emekli olmuş öğretmenleri evlerinde ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı.

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir´e ziyaretlerinde Şube Müdürü Hanifi Şahin eşlik etti. Emekli öğretmenlerden Ayşe ve Sadi Tanrıver, Güneş ve Ramazan Aydın, Sevgi ve Mahmut Yüksel, Mustafa Gizligider evlerinde ziyaret edildi.

Nevşehir'de emekli öğretmenleri evlerinde ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Demir,, hayata ve eğitime dair bir süre sohbet ettiği emektar öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ederek sağlıklı ve huzur dolu bir yaşam temennisinde bulundu.

Ziyaretler kapsamında Akciğer ameliyatı olan Mustafa Gizligider, beyninde su birikmesi olan Ramazan Aydın, beynine pıhtı atması sonucu sıkıntılar yaşayan Mahmut Yüksel ve beyin ameliyatı olan eşi Sevgi Yüksel'e acil şifalar dileyen İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir; "Emekli öğretmenlerimizi sadece 24 Kasım'da değil her gün hatırlıyoruz ve onları hiçbir zaman unutmadık. Biz hep birlikte güçlü bir camiayız. Öğretmenlerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor; sağlıklı günler diliyorum." dedi.

Emekli öğretmenler ise Millî Eğitim Müdürünün kendilerini ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını, kendilerini değerli hissettiklerini, İl Müdürü Murat Demir'i makamında ziyaret ederek çayını içeceklerini ifade ettiler.

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir ziyaretlerine ebediyete irtihal etmiş öğretmenlerden Caner Erdoğan'ın öğretmen olan eşi Nazife Erdoğan'ı da çalıştığı kurum Kardelen Kolejinde ziyaret ederek taziye ziyaretinde bulundu.

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, Nazife Erdoğan öğretmene sabırlar dileyerek her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

Emekli öğretmenler de kendilerini bu anlamlı günde unutmayan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’e ziyareti nedeniyle teşekkür ettiler.