Liselere Geçiş Toplantısı Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir başkanlığında saat 10.30' da Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapıldıı. 

Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Müdür Yardımcısı Murat Saltık, il merkezindeki resmi ve özel ortaokul müdürleri ile imam hatip ortaokulu müdürleri katıldı.

Toplantıda 8. Sınıftan mezun olacak öğrencilere yönelik LGS sınavı hakkında yapılacak çalışmalar, bilgilendirme ve planlamalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu, Okul müdürlerinin soruları cevaplandırıldı.

Toplantıya katılanlara teşekkür eden Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Okul Müdürlerimize çalışmalarında başarılar diledi.

İL MÜÜDÜRÜ DEMİR: 'BİZ HAZIRIZ'
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ; "20 Haziran 2020 Cumartesi günü 5890 öğrencimizin katılacağı, 104 okulumuzda, 382 salonumuzda yapılacak LGS ile ilgili okul müdürlerimiz ile yapılması gereken iş ve işlemler ve alınması gereken tedbirleri konuştuk.
İlçe Müdürlerimiz, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm çalışanlarımıza şimdiden yapacakları çalışmadan dolayı teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum."