Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR, 2016-2017 Eğitim- Öğretim Yılının İlçe Milli Eğitim Müdürleri ilk Toplantısı’nı İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Mustafa ECE ve Yusuf AYDOĞMUŞ ile birlikte Kozaklı İlçesinde gerçekleştirdi. Toplantıdan önce, İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR ve İnsan Kaynaklarından sorumlu Şube Müdürü Mustafa ECE ve Destek Hizmetlerinden sorumlu Şube Müdürü Yusuf AYDOĞMUŞ, Kozaklı İlçe Müdürü Ali AŞKAR ile birlikte Kozaklı Kaymakamı Kamil DURU’yu makamında ziyaret etti.Sayın DEMİR eğitime verdiği katkı ve desteklerden dolayı kendisine teşekkür etti.
Toplantıda ilimizin Ortak Sınavlar ve YGS başarı sıralamasındaki durumu üzerine dikkat çekilerek, öğrencileri destekleme ve sınavlara hazırlama kurslarının işleyişi ve kurslar ile ilgili diğer konular hakkında değerlendirme yapıldı.
Amacı; okulda, evde, kısacası ihtiyaç duyulan her yerde bilgi teknolojileri araçlarını kullanarak etkili materyal kullanımını destekleyip teknolojinin eğitime entegrasyonunu sağlamak olan eğitimin geleceğe açılan kapısı, çevrimiçi bir sosyal eğitim platformu olan EBA (Eğitim Bilişim Ağı) hakkında görüşüldü.
Ayrıca okullarda personel görevlendirmeleri ile okulların yatırım, onarım ve donatım durumları ile İş Yeri Sağlığı ve Güvenliği hakkında bilgi verildi. İl Milli Eğitim Müdürü Sayın DEMİR eğitim öğretimin seviyesinin yükseltilmesi için planlı programlı çalışmanın önemi üzerinde durdu ve her ay bir ilçemizde toplantılara devam edileceğini söyledi.
Sayın DEMİR ve yöneticilerimiz Kozaklı’daki okulları gezerek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldiler. Ayrıca, Kozaklı Ortaokulu Okul Aile Birliği toplantısına katılarak velilerimiz ile sohbet ettiler. Sayın DEMİR Kozaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali AŞKAR’a ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti. Kozaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali AŞKAR ve Kozaklı’daki eğitim ile ilgili bilgiler veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali AŞKAR, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.