Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Başkanı Jandarma Tuğgeneral Ersel Özer beraberinde Sağlık Daire Başkanı Jandarma Kıdemli Albay Rıdvan Bakan, İstihkam İnşaat Daire Başkanı Jandarma Kıdemli Albay Turgut Öğretmen, Yiyecek Yakacak Şube Müdürü Jandarma Kıdemli Albay Temel Turan ve Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanı Jandarma Albay İlyas Uysal ile birlikte Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Başkanı Tuğgeneral Ersel Özer ve beraberindeki komutanları ziyaretlerinde makamında ağırlayan NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. Üniversite ve üniversitenin yürüttüğü proje ve çalışmalar hakkında Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Başkanı Tuğgeneral Özer ve heyete bilgi veren Rektör Aktekin ayrıca, Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanlığı ile atlı jandarma timleri ile görev köpeği unsurlarının bilimsel metotlar ve etkili öğretim teknikleri kullanılarak eğitim seviyelerinin yükseltilmesini içeren ‘Eğitim ve İş Birliği’ ile birlikte NEVÜ AT-BİN Barınma ve Eğitim Alanları’nın JAKEM tarafından kullanılmasına yönelik kurumlar arası ikili iş birlikleri kapsamında yürüttükleri çalışmalara değindi.

Misafirperverliklerinden dolayı Rektör Aktekin’e teşekkür eden Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Başkanı Tuğgeneral Ersel Özer ise, üniversitenin Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanlığı iş birliğinde yürüttükleri ortak çalışma ve projelerin de ayrıca memnuniyet verici olduğunu belirtti. 

NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Şahinkaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette Rektör Aktekin ile bir süre görüşen Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Başkanı Tuğgeneral Özer ve beraberindeki heyet, daha sonra NEVÜ Atçılık Binicilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (AT-BİN)’i ziyaret ederek incelemelerde bulundu.