Kapadokya Özel Öğretim Kursunda yeni yıl hazırlıkları başlamıştır. 2012 yılından bu yana eğitime büyük destek sağlayan Nevşehir'in ilk özel öğretim kursu olan Kapadokya Özel Öğretim Kursunda 2022-2023 eğitim öğretim yılı kurs kayıtları başlamıştır. Kalabalık olmayan sınıf ortamlarında ders, ders dışı zamanlarda birebir soru çözümleri, ders çalışma salonumuzda etütlerimiz ve rehberlik hizmetimizle öğrencilerimize destek olmaktayız. 

Geçmişte kalabalık ortamlarda gözden kaybolan, öğretmenlerden korkarak soru dahi soramayan öğrencilerin olduğunu bildiğimizden 12 kişi ile sınırlı sınıflarımızda öğrencilere nasıl yaklaşması gerektiğini bilen tecrübeli öğretmen kadromuzla eğitimlerimizi yapmaktayız. Küçük bir kurum olmamızdan dolayı öğrenciler kurumun bir ferdi olmakta ve aile ortamında ders çalışma imkânı bulmaktadır. Aile ortamından tek farkı eksik kaldığı noktalarda soru sorabileceği profesyonel aile bireylerinin olmasıdır. Başarıyı getiren en önemli nokta öğrencinin profesyonel aile bireyi olan öğretmenlerine sorularını rahatça ve korkmadan sorabileceği özgüveninin verilmesidir.  

Kurumuza gelen öğrenciler gerek okul derslerine yönelik gerekse sınavlara yönelik kurs görmekte ve başarılı olma yolunda büyük adımlar atmaktadır. "Yazılılarda ve üniversite sınavında başarımı arttırmak istiyorum, notlarım yükselsin okul ortalamamı yükseltmek istiyorum." diyorsanız sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız. 

 Bizlere ulaşmanın en kolay yolu 0541 680 00 50 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. 

Güzelyurt Mahallesi Erenler Caddesi No:6/A Merkez/NEVŞEHİR (İl Jandarma Komutanlığı Karşısı) adresimizi de ziyaret edebilirsiniz.