Ürgüp 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri binasında yapılan sahur yemeğine Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı, ATTDER Nevşehir İl Başkanı Süleyman Gökşin ve görevli 112 çalışanları katıldı
 
Yemekte 112 çalışanlarının genel durumu, sağlık çalışanlarına karşı şiddet bu şiddete karşı alınabilecek önlemler, çalışma saatleri ve genel ülke gündemleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Daha sonra görevli 112 çalışanları ile sohbet eden Kaymakam Balcı 112 Çalışanlarına görevlerinde başarılar dileyerek, yaklaşan Ramazan bayramlarını kutladı.
 
Kaymakam Balcı,” Göreve başladığım günden bu güne Ramazan ayında toplumun her kesiminden memur, işçi, iş adamı, sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek iftar programları düzenledim, bugünde bir değişiklik yaparak, nöbet tutan 112 çalışanları ile sahur yemeğinde bir araya gelip hem bir nöbet ziyareti yapmak hem de Ramazan sevincini toplumumuzun ve kamu çalışanlarının her kesimiyle paylaşmak şeklinde bir geleneğim var. Bu geleneğimi görevim süresince devam etmek niyetindeyim. Nöbetçi kurumlarımızda özveri ve disiplinle yürütülen hizmetler de görev şuurlarının yüksekliğini görmekten de ziyadesiyle son derece mutlu oluyoruz” dedi.
 
ATTDER Nevşehir İl başkanı Süleyman Gökşin’de ziyaretlerinden  ve  112 Çalışanlarına olan yakın ilgi ve alakasından dolayı Kaymakam Balcı’ya teşekkür etti.